Norhelmi's FotoPage

By: Norhelmi Mohd Nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Feb-2010 16:57 Email | Share | | Bookmark
Broga Hill...

Huh penat gila mendaki sejak sekian lama ternak lemak.. NIe laa hasilnya..

Salah satu site scence..


Pose wedding 2010


Tengah plan cara guling nak turun..


Bakal menawan Gunung K2 taun depan..


Teknik turun "Ngelungsur diatas papan bontot"


Pose "Facebook"


Clear blue sky


Practise pose untuk ke Everest


Zon kawasan kemalangan ...


Bukit Broga nie Zero gravity!










Bendera kat belakang dah macam kat Everest hahaha


Hilang lemak tepu aku 2 kilo semalam...


Monday, 15-Feb-2010 05:10 Email | Share | | Bookmark
Up date 2010

Salam..

Hahah dah taun baru, Ok laa akan lebih rajin update kat sini pas nie hahahaha....


Monday, 14-Sep-2009 15:46 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Lebaran ....

Alhamdulillah, tak berapa hari kita akan menyambut Syawal dan akan meninggalkan Ramadhan. Sedih akan meninggalkan Ramadhan lagi untuk taun ini, Tapi semoga kita memanafaatkan hari yang masih ada dengan amalan yang baik.Di kesempatan ini ku pohon kemaafan andai salah dan silap. Hahah selamat hari raya dari ku sekeluarga

Helmi, Hanizah, Amani, Aliah dan Syafiqm (masih dalam perut mak dia at 32week)


Tuesday, 6-Jan-2009 10:03 Email | Share | | Bookmark
Salam Semua.....2009


Sedar tak sedar dah masuk taun baru, rupanya dah dekat 2 taun tak masuk sini hahaha busy dan tak ada excess hehee... Anyway semoga kita semua diberkati Allah S.W.T dengan rahmatnya dalam menempuh taun baru hijrah dan masihi.. Amin..
Helmi



latest shot kat dataran Putrajaya depan masjid syafiqah Aliah, Hanizah dan Syafiqah Amani


Dedua nie lah buat aku tersenyum bila tension keja, Time tido paling tak tahan sebab lasak kang ada kaki kat kepala ada yang kena lenyek. Anyway nie la anugerah Tuhan yang paling aku sayangi.. Alhamdulillah



Monday, 9-Apr-2007 06:50 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Piqah..

Sekajap jee pada 2 April 2007 telah genap umur Syafiqah Amani Bt. Norhelmi huhuhuh berumur setahun jagung.. Selebrate birthday kat rumah Neneknya makan nasi beryani + Chess Cake huhuh.. Sedikit snap that day...


Love U..

Bersama keluarga///


Dengan papa,,,,,


hadiah nenek..


POTONG KEK..Fuuuhh...


hadiah dari papa & mama.. cukup hahahah...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net